duminică, 25 ianuarie 2015

Gel pentru calmarea durerilor provocate de apariția dinților de lapte și a durerilor de gingii la bebeluși


Baby Orajel este un gel ce calmează durerile provocate de apariţia primilor dinţişori ale bebeluşilor. Nu conţine alcool (conţine doar un calmant benzocaină obținută pe cale naturală) şi se aplică pe gingia dureroasă! In Romania gasiti variantele Baby Orajel Twin Pack si Baby Orajel Naturals.

Sfaturi pentru tinerele mămici

Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele două posturi :
Cand copilasul tău dă semne că i-ar ieşi dinţii (pe la 5-6 luni ar trebui, deja, să te aştepţi), nu e cazul să te panichezi. Nici nu ai de ce, toţi copiii trec prin asta. Tot ce trebuie să faci este să observi cu atenţie simptomele bebeluşului, să i le raportezi medicului pediatru şi apoi să urmezi fidel instrucţiunile. Pe de altă parte, nu e de dorit nici să pui pe seama primilor dinţişori alte simptome, mai alarmante.
Ca regulă generală, când ai vreo suspiciune, e bine să-i faci o vizită medicului pediatru, pentru că orice mică problemă de sănătate a bebeluşului poate avea o evolutie imprevizibilă. Mai bine să pari o pisăloagă, decât să neglijezi o eventuală afecţiune a copilului tău! Ascultă-ţi instinctul matern şi vei şti ce e de făcut.

Se recomandă ca gelul Baby Orajel să nu se aplice de mai mult de 3-4 ori ziua şi de 2 ori noaptea.
Pentru aplicarea gelului Baby Orajel trebuie mai întâi spălate bine mâinile şi apoi se pune puţin gel (cât o gămălie de chibrit) pe buricul degetului sau un aplicator de bumbac şi se masează zona afectată de pe gingie cu probleme (acei muguraşi albi) ai bebeluşului.


Atentionări:  
* Nu utilizați acest produs în cazul în care copilul dumneavoastră a avut alergie la anestezice locale, cum ar fi procaină, butacaină, lidocaină, benzocaină sau alte substanțe ce se termină cu sufixul "caină".
* Febra și congestia nazală nu sunt simptome de erupția dinților și pot indica prezența unei infecții. Nu folosiți aceste produse pentru a trata aceste două simptome. Dacă simptomele nu dispar consultați doctorul pediatru sau un doctor specialist.
* Opriți utilizarea produsului și de mergeți la un un dentist sau un medic pediatru dacă simptomele: gură inflamată, umflare, erupție cutanată, febră, iritație, durere, roșeață sau persistă mai mult de 7 zile sau se agravează.
* A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

* Noi vă sfătuim să vă consultaţi medicul pediatru înainte de folosirea acestor produse şi să nu le folosiţi pe o perioadă mai mare de 7 zile consecutiv.

* Puteţi să folosiţi Calgel sau Dentinox (produsele se găsesc în farmaciile din România) la un preţ de 35- 40 lei, ambele au ca substanţă activă lidocaină care este tot un analgezic local precum benzocaina.


========================================================================

Baby Orajel Twin Pack

Baby Orajel® Teething Gel - Twin Pack se compune din două tuburi de gel (gelul de zi și gelul de noapte) fiecare tub având câte 5,3 grame.
Baby Orajel® Teething Gel Nighttime Formula (sau gelul Baby Orajel de noapte) conţine 10% benzocaină iar Baby Orajel® Teething Gel - Daytime formula (sau gelul Baby Orajel de zi) conţine 7,5% benzocaină.

Lotul actual expiră în luna DECEMBRIE 2015
Preţul pachetului Baby Orajel® Teething Gel - Twin Pack este de 75 lei .


========================================================================

Baby Orajel Naturals

Gelul Baby Orajel Naturals conţine ca substanţă activă eugenol, mușețel și cafea crudă care sunt anestezice naturale ce se foloseşte pentru tratarea afecţiunilor dureroase ale mucoasei (gingia este o mucoasă) şi a tegumentelor.

Baby Orajel® Naturals formula ce conţine un tub de gel Baby Orajel NATURALS de 9,4 grame.

Preţ Baby Orajel Naturals 100 lei.

========================================================================

Comenzi la 0745369612 sau 0766645701.Trimitem prin Fan Courier cu plata RAMBURS.

Transportul cu FanCurier în Bucureşti se ridică undeva în jurul sumei de 20 lei.



Livrarea personală se face doar în Bucuresti la Piaţa Trapezului (staţia de metrou 1 Decembrie 1918)  (intersecţia dintre bulevardele Th Pallady şi 1 Decembrie 1918, ieşire spre autostrada Soarelui) între ore rezonabile (până la orele 22:00) sau dacă e urgenţă şi după această oră



.



HARTA AICI




Etichete: ,

13 comentarii:

  1. Buna ziua
    As dori sa procur produsul Baby Orajel Naturals. Cum procedam? Eu v-am trimis un email cu datele personale si numarul de telefon. Imi puteti trimite dumneavoastra AWB-ul dupa ce puneti coletul la curier?

    RăspundețiȘtergere
  2. Produsul este foarte OK, il recomand cu caldura. Noi la folosit la gemenii nostri si am avut parte de nopti linistite. Dorim sa cumparam un produs TwinPack pentru o nepotica de a noastra in varsta de 5 luni. Stiu ca idiotii au pus avertismente cu varsta de la care se dau copiilor acest produs dar am experienta gemenilor mei asa ca nu ma intereseaza. Stiu ca e un produs bun si-l recomand! Aveti pe stoc acest produs?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim @Anca Marinescu pentru aprecieri.
      Avem produsul pe stoc! Puteti sa ne sunati la unul din numerele de telefon 0745369612 sau 0766645701.

      Ștergere
  3. Buna ziua!
    As dori să comand si eu pachetul Baby orășel twain pack.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comenzi la 0745369612 sau 0766645701.Trimitem prin Fan Courier cu plata RAMBURSTransportul cu FanCurier în Bucureşti se ridică undeva în jurul sumei de 20 lei.
      Livrarea personală se face doar în Bucuresti la Piaţa Trapezului (staţia de metrou 1 Decembrie 1918) (intersecţia dintre bulevardele Th Pallady şi 1 Decembrie 1918, ieşire spre autostrada Soarelui) între ore rezonabile (până la orele 22:00) sau dacă e urgenţă şi după această oră

      Ștergere
    2. Bună ziua, mai aveți orajel baby?

      Ștergere
  4. Buna ziua,
    Mai aveti pe stoc baby orajel?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. @niciperenco:
    Buna ziua, avem pe stoc Baby Orajel Twin Pack si baby Orajel Naturals.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua ma intereseaza baby orajel naturals.aveti pe stoc? Iulia dumitru 0744632714 bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna seara,
    As putea sa ajung pe la dumneavoastra in aceasta seara sa cumpar un pachet de Twin Pack. ?Copilasul meu se chinuie foarte tare (si noi alaturi de el) ca ne-au iesit vreo 3 dintisori. Am incercat diverse geluri romanesti de la farmacie si nu au dat rezultat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Când l-am găsit pe doctorul Ogume, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă ajute și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe whatsapp prin: +2348069032895

    RăspundețiȘtergere