vineri, 23 ianuarie 2015

Noutăţi Baby Orajel Twin Pack


Compania Church & Dwitght Co., Inc care produce produsele Baby Orajel au modificat la presiunea celor de la FDA (Federal Drug Administration) modul de utilizare a acestui produs, mai precis acest produs se adreseaza doar copiilor de peste 2 ani de zile. 
 Întrebare sinceră şi logică: cărui copil îi cresc dinţii după vârsta de 2 ani. 
 Atentie am specificat dinţi şi nu măsele! Măselele oricum nu dor deoarece copilul este mare si mănâncă biscuiţi, coajă de pâine, ceva mai tare oricum cea ce îl ajută la spargerea gingiei de către măsea.

 Aşa arăta Baby Orajel Twin Pack acum 6 luni (vedeti că expiră pachetul în luna octombrie 2012) unde se specifică că nu poate fi folosit pentru copii sub 4 luni decât cu acordul pediatrului sau dentistului! (deci e foarte bun pentru copii peste 4 LUNI).



Şi aşa arată Baby Orajel unde se specifică că poate fi utilizat doar de copii peste 2 ani şi se specifică că nu poate fi folosit pentru copii sub 2 ani decât cu acordul pediatrului sau dentistului!




Iar copii de pe faţa pachetului au crescut şi ei :) iar tubul de noapte a devenit mov din albastru închis.

Pachet vechi
 



Pachet nou


Oricum au schimbat şi consistenta gelului. Înainte gelul era mai fluid (iar mamele erau tentate să folosească o cantitatea mai mare de gel deoarece curgea mai uşor) iar acum este mai dens şi aceasta schimbare a consistenţei a fost făcută special pentru a nu folosi cantitate mare de Baby Orajel la copil.

 Poză comparativă cu tuburile de Baby Orajel (formula de noapte) din lotul ce expira în octombrie 2012 si respectiv iulie 2014.



 Din punctul nostru de vedere schimbările sunt numai de formă (au schimbat unele detalii tocmai pentru a putea fi în concordanţă cu directivele Agenţiei Americane a Medicamentelor FDA (Federal Drug Administration)).
Noi vindem acest produs în România din 2006 şi nu au fost niciun fel de probleme.
 
 
Preţ Baby Orajel TwinPack = 75 lei.
Lotul actual expiră în luna IUNIE 2014
Comenzi la 0745369612 sau 0766645701.
Trimitem prin Fan Courier cu plata RAMBURS
Livrarea personală se face doar în Bucuresti la Piaţa Trapezului (staţia de metrou 1 Decembrie 1918)  (intersecţia dintre bulevardele Th Pallady şi 1 Decembrie 1918, ieşire spre autostrada Soarelui).
HARTA AICI



Consultaţi doctorul pediatru înainte de a folosi Baby Orajel şi respectaţi indicaţiile de utilizare trecute pe pachet.

Un comentariu: