miercuri, 17 august 2011

Noul Baby Orajel Twin Pack

Am primit noua comandă de BabyOrajel Twin Packdin SUA.

Preţ BabyOrajel TwinPack = 75 lei.

Lotul actual expiră în luna mai 2013

Baby Orajel Twin Pack nu se găseşte în farmaciile din România dar poate fi comandat de către mămicile din România!



Baby Orajel TwinPack New & Improved Formula

Sub de gel (acum cu noua aroma de cireşe), în formula specială pentru noapte Baby Orajel nu conţine alcool, se aplică pe gingia dureroasă şi îşi face efectul imediat! Bebe nu are răbdare!

Vorbiţi mai întâi cu pediatrul dumneavoastră pentru utilizarea produsului Baby Orajel. Citiţi cu atenţie prospectul produsului înainte de folosire.

Baby Orajel este un gel ce calmează durerile provocate de apariţia primilor dinţişori ale bebeluşilor. Nu conţine alcool (conţine doar un calmant benzocaină naturală) şi se aplică pe gingia dureroasă!
Baby Orajel se poate folosi şi de către adulţi cu efect garantat!
o căutare pe net despre dentinox, calgel, glicerina boraxata si alte minuni de calmare a gingiilor, cât se poate de toxice pentru organismul copilaşului tău. Încearcaţi mai bine chamomilla (granule homeopate sau siropel) sau osanit dacă vă poate trimite cineva din afară.

Sfaturi pentru mămici

Cand copilasul tău dă semne că i-ar ieşi dinţii (pe la 6 luni ar trebui, deja, să te aştepţi), nu e cazul să te panichezi. Nici nu ai de ce, toţi copiii trec prin asta. Tot ce trebuie să faci este să observi cu atenţie simptomele bebeluşului, să i le raportezi medicului pediatru şi apoi să urmezi fidel instrucţiunile. Pe de altă parte, nu e de dorit nici să pui pe seama primilor dinţişori alte simptome, mai alarmante.
Ca regula generală, când ai vreo suspiciune, e bine să-i faci o vizită medicului pediatru, pentru că orice mică problemă de sănătate a bebeluşului poate avea o evolutie imprevizibilă. Mai bine să pari o pisăloagă, decât să neglijezi o eventuală afecţiune a copilului tău! Ascultă-ţi instinctul matern şi vei şti ce e de făcut.

Baby Orajel este un gel ce calmează durerile provocate de apariţia primilor dinţişori şi nu numai. Se recomandă ca gelul Baby Orajel să nu se aplice de mai mult de 3-4 ori ziua şi de 2 ori noaptea.
Pentru aplicarea gelului Baby Orajel trebuie mai întâi spălate bine mâinile şi apoi se pune puţin gel Baby Orajel pe buricul degetului şi se masează doar zona de pe gingie cu probleme (acei muguraşi albi) ai bebeluşului.

Nu se pune BabyOrajel pe limba sau în gâtul copilului.

Gelul Baby Orajel conţine ca substanţă activă benzocaină care este un anestezic local ce se foloseşte pentru tratarea afecţiunilor dureroase ale mucoasei (gingia este o mucoasă) şi a tegumentelor.

Baby Orajel® Teething Gel Nighttime Formula (sau gelul Baby Orajel de noapte) conţine 10% benzocaină iar Baby Orajel® Teething Gel - Daytime formula (sau gelul Baby Orajel de zi) conţine 7,5% benzocaină.

Noi aducem în România Baby Orajel® Teething Gel - Twin Pack formula ce conţine 2 tuburi de gel Baby Orajel (zi şi noapte) de câte 5,3 grame fiecare.

Lotul actual expiră în luna mai 2013

Preţ
Baby Orajel® Teething Gel - Twin Pack = 75 lei .
Îl puteţi comanda:
  • la numerele de telefon 0745369612 (COSMOTE), 0766645701 (Digi Mobil) sau 0736916287 (VODAFONE)
  • pe email babyorajel.ro@gmail.com
  • sau lăsând un comentariu aici .


Baby Orajel® Teething Gel - Twin Pack
Baby Orajel® Teething Gel - Twin Pack


1 x Baby Orajel Twin Pack = 75 lei

Vorbiţi mai întâi cu pediatrul dumneavoastră pentru utilizarea produsului Baby Orajel.

Citiţi cu atenţie prospectul produsului înainte de folosire.


Nu se pune BabyOrajel pe limba sau în gâtul copilului.

Baby Orajel nu se găseşte în farmaciile din România dar poate fi comandat de către mămicile din România!

Etichete: dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelus, stomatolog pentru copii, proteze dentare,


11 comentarii:

  1. Buna ziua, as dori sa comand 2 tuburi sau un set de 2 tuburi imi puteti spune unde va las adresa de livrare si cum se face plata? va multumesc.

    Andreea Gheorghe
    andreea_ggg@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Vindem acest produs de 5 ani de zile. Noi spunem ca este cel mai bun de pe piata din Romania la ora actuala.
    Pe Facebook avem poze cu bebelusii care au dormit linistiti dupa ce au folosit Baby Orajel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua , sunt din Cluj Napoca si vreau sa va intreb daca in momentul de fata aveti pe stoc Baby Orajel Twin Pack . Care este modalitatea de livrare si cum se face plata? Adresa mea de mail este ioanarocas@yahoo.com.
    Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua!As dori sa comand si eu acest gel pentru fetita mea!kfgabriella@yahoo.com astept detalii in legatura cu livrarea si plata!Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua

    Produsul Baby Orajel Twin Pack il avem pe stoc.


    Vama Română a făcut exces de zel şi la ultima comanda ne-a desfăcut şi deteriorat peste 85% din cutiile de Baby Orajel Twin Pack.
    Aşa că avem şi o mică ofertă: dacă doriţi Baby Orajel Twin Pack fără ambalajul de carton (cutie) plătiţi 60 lei în loc de 75 lei. Tuburile sunt sigilate şi au data expirării trecute de ele prin ştanţare din fabrică. Vă oferim o copie xerox după datele de pe un ambalaj original.


    Produsul expira in luna mai 2013.

    Nu mai face livrari prin Posta Romana deoare am avut probleme cu desfacutul unor colete sau unele colete nu au ajuns niciodata la destinatar.

    De aceea folosim FanCourier. Costul expeditiei prin fanCourier se ridica undeva in jurul sumei de 20-22 lei pe care ii achitati tot dumneavoastra. Avem nevoie de un numar de telefon si adresa de livrare.

    O zi excelenta va dorim si multa SANATATE LA BEBE!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna dimineata!
    As vrea sa stiu daca mai aveti baby Orajel Twin Pack lotul care expira in 2013 si la ce pret.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Momentan nu avem niciun produs pe stoc. Teoretic curierul din SUA ar trebui sa ajunga la sfarsitul saptamanii viitoare dar sunt si sarbatorile ceea ce ne face sa credem ca ajunge undeva pe 20 decembrie.

    Puteti comanda atat pe email cat si telefonic 0745369612 sau 0766645701. Trimitem in tara prin FanCurier cu plata ramburs sau prin livrare directa la Piata Trapezului din Bucuresti.

    O sa va anuntam noi cand primim produsele.

    Va dorim o zi excelenta s multa sanatate la bebelus!

    RăspundețiȘtergere
  8. cand o sa aveti produse pe stoc? ne puteti anunta dumneavoastra?

    RăspundețiȘtergere
  9. ar fi indicar sa ne lasati un numar de telefon mobilsi va anuntam noi cand apare. Oricum vom posta si aici .

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua si La multi ani!

    Vrem si noi Baby Orajel Twin Pack. Aveti in stoc? Daca nu, cand se poate comanda?

    Multumesc anticipat pentru raspuns,
    andreea

    (andreari66@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere