marți, 24 august 2010

De ce ne dor dintii?



Hipersensibilitatea dentara nu este cauzata doar de alimentele pe care le consumam, ci si de periajul incorect al dintilor, care duce la expunerea dentinei si la toate efectele neplacute care o insotesc.

Astfel, daca ne dor dintii atunci cand consumam alimente reci, calde, dulci sau acide inseamna ca dentina a fost descoperita, adica nu mai este protejata de smalt sau de radacina, scrie
Romania Libera.

Dentina este tesutul din interiorul dintilor, care contine o multitudine de canalicule microscopice si in care se gaseste un fluid ce inconjoara terminatii nervoase conectate cu pulpa dintelui.

Cand gingiile se retrag de pe dinte, dentina este expusa mediului cavitatii bucale, iar toti stimulii actioneaza asupra ei in mod direct.

Ce trebuie sa facem ?

Stomatologii spun ca expunerea dentinei poate fi cauzata atat de periajul incorect facut cu miscari orizontale in zona gingiei, cat si de anumite afectiuni ale gingiei sau de distrugerea smaltului prin tocire, carii sau alte eroziuni produse de alimente.

Sfatul acestora este ca cei care au astfel de probleme sa utilizeze o pasta de dinti speciala si sa apeleze la medic pentru tratament.


http://babyorajel.blogspot.com/2009/10/baby-orajel.html
Baby Orajel Baby Orajel este un gel ce calmează durerile provocate de apariţia primilor dinţişori ale bebeluşilor. Nu conţine alcool (conţine doar un calmant benzocaină naturală) şi se aplică pe gingia dureroasă!
o căutare pe net despre dentinox, calgel, glicerina boraxata si alte minuni de calmare a gingiilor, cât se poate de toxice pentru organismul copilaşului tău. Încearcaţi mai bine chamomilla (granule homeopate sau siropel) sau osanit dacă vă poate trimite cineva din afară.
Preţ 60 lei
Telefon 0745369612



Etichete: dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelus, stomatolog pentru copii, proteze dentare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu