marți, 24 august 2010

De ce bebelusii sunt adesea bolnavi atunci cand le dau dintisorii?

Aparitia primilor dintisori trece foarte rar neobservata. Anumiti bebelusi au obrajorii rosii, febra mare si saliveaza abundent. In acest caz trebuie consultat medicul pediatru, fie si numai pentru a ne asigura ca bebelusul nu sufera de o alta boala. De asemenea o mare parte din copii pot face rinita, conjuctivita sau chiar otita de fiecare data cand le iese un dintisor. Nimeni nu cunoaste cu adevarat cauza. Poate ca este din cauza unor modificari la nivelul sistemului imunitar, dar aceasta nu este decat o ipoteza.


http://babyorajel.blogspot.com/2009/10/baby-orajel.html
Baby Orajel Baby Orajel este un gel ce calmează durerile provocate de apariţia primilor dinţişori ale bebeluşilor. Nu conţine alcool (conţine doar un calmant benzocaină naturală) şi se aplică pe gingia dureroasă!
o căutare pe net despre dentinox, calgel, glicerina boraxata si alte minuni de calmare a gingiilor, cât se poate de toxice pentru organismul copilaşului tău. Încearcaţi mai bine chamomilla (granule homeopate sau siropel) sau osanit dacă vă poate trimite cineva din afară.
Preţ 60 lei
Telefon 0745369612

Etichete: dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu