duminică, 29 august 2010

Cum sa calmam durerea

Exista balsamuri sau geluri speciale care se aplica cu degetul masand gingia dureroasa. Putem de asemenea sa-i dam bebelusul granule homeopatice inca de la primele semne ale cresterii dintisorilor. Un inel special pentru dinti pe care l-am plasat in prealabil in frigider va ajuta si el bebelusul sa treaca de aceasta etapa dificila. Se stie ca ceva rece potoleste durerea. Daca bebelusul refuza sa manance dati-i alimente reci si moi, cum ar fi un iaurt sau un compot. Deci in nici un caz nu trebuie sa folositi « reteta bunicii », care consta in a-i freca copilului gingia cu o bucata de zahar, caci este ineficace si dureroasa.



http://babyorajel.blogspot.com/2009/10/baby-orajel.html
Baby Orajel Baby Orajel este un gel ce calmează durerile provocate de apariţia primilor dinţişori ale bebeluşilor. Nu conţine alcool (conţine doar un calmant benzocaină naturală) şi se aplică pe gingia dureroasă!
o căutare pe net despre dentinox, calgel, glicerina boraxata si alte minuni de calmare a gingiilor, cât se poate de toxice pentru organismul copilaşului tău. Încearcaţi mai bine chamomilla (granule homeopate sau siropel) sau osanit dacă vă poate trimite cineva din afară.
Preţ 60 lei
Telefon 0745369612

Etichete: dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu