vineri, 20 noiembrie 2009

Dezvoltarea si aparitia dintilor

INTREBARE

Fetita mea are 9 luni si abia acum ca ii apar dintisorii, doar ca nu apar acei din fata, ci a aparut un coltisor de la o masea. E posibil asa ceva? Poate face diaree din cauza aceasta? Am fost la medicul pediatru ne-a prescris tratament, dar a spus ca probabil e din cauza dintisorilor, iar analiza materiilor fecale e buna.

RASPUNS
Dezvoltarea si aparitia dintilor difera de la copil la copil in general insa unui copil de 6 pana la 12 luni ii cresc 8 incisivi atat centrali cat si laterali; intre 12-18 luni ii cresc 4 molari; intre 18-24 luni ii cresc 4 canini; intre 24-30 luni ii cresc ceilalti 4 molari.

Copii plang, fac temperatura, se inrosesc si tremura, fac diaree si sunt tot mai iritati. Acest lucru pentru ca le cresc dintii, dar cum facem lucrurile sa mearga mai bine si sa nu ii mai doara atat.

Banalul paracetamol vine si acum in ajutor pentru controlul asupra febrei. Pe piata au aparut tot felul de balsamuri mentolate pentru masarea gingiilor.

Pentru un efect rapid tine-ti balsamul cateva minute in frigider (nu in congelator), balsamul rece va avea un efect mai rapid datorita senzatiei de racorire. Atentie insa si la biberoane si la suptul degetului!

Suptul degetului poate deforma dintii din fata dar si maxilarul. Invata-ti copilul sa traga din biberon de la varful tetinei nu de la baza ei si invata-l cat mai repede sa renunte la biberon.


http://babyorajel.blogspot.com/2009/10/baby-orajel.html
Baby Orajel Baby Orajel este un gel ce calmează durerile provocate de apariţia primilor dinţişori ale bebeluşilor. Nu conţine alcool (conţine doar un calmant benzocaină naturală) şi se aplică pe gingia dureroasă! Se poate folosi şi de către adulţi cu efect garantat!
o căutare pe net despre dentinox, calgel, glicerina boraxata si alte minuni de calmare a gingiilor, cât se poate de toxice pentru organismul copilaşului tău. Încearcaţi mai bine chamomilla (granule homeopate sau siropel) sau osanit dacă vă poate trimite cineva din afară.
Preţ 75 lei
Telefon 0745369612




Etichete: dureri de dinti, aparitia dintisorilor, gingii inflamate, dureri gingivale, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelus, stomatolog pentru copii, proteze dentare,

1 x Baby Orajel Twin Pack = 75 lei

2 x Baby Orajel Twin Pack = 135 lei reducere 10%

3 x Baby Orajel Twin Pack = 190 lei reducere 15 %

4 x Baby Orajel Twin Pack = 240 lei reducere 20%

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu